Blogia
Filosofía para jóvenes y mayores

Davant les alarmants notícies dels darrers dies a la premsa, en el sentit que la Generalitat Valenciana ha amenaçat Acció Cultural del País Valencià per a què deixe d'emetre els canals de Televisió de Catalunya en les actuals freqüències digitals, els ciutadans del País Valencià hem de mobilitzar-nos per a impedir aqusta mesura de censura antidemocràtica.

El president Francisco Camps no és qui per a dir-li als valencians quin canal de televisió poden mirar a sa casa (o quin llibre han de llegir, o quina pel·lícula poden vore). La missió d'un polític no ha de ser reduir el ventall de l'oferta comunicativa, sinó assegurar la pluralitat en llibertat. Els polítics estan per a solucionar els problemes dels ciutadans, no per a crear-los.

Finalment, els valencians tenim tot el dret del món a vore TV3 perquè hem pagat religiosament per a poder fer-ho (els reemissors s'han sufragat per subscripció popular). És l'única cadena que emet totalment en valencià/català (no com Canal 9) si exceptuem infoTV, i per això no volem prescindir-ne.

Reenvia aquest missatge a tots els teus amics i a les bústies de suggeriments del Ministeri d'Indústria (que és el qui es va comprometre verbalment amb ACPV a atorgar-li els canals digitals actualment en ús) i de Presidència de la Generalitat Valenciana. Són aquests enllaços.

https://registrotelematico.mityc.es/aplicaciones/infoabonados/InfoSia.aspx

http://www.pre.gva.es/val/buzon.htm

No deixes passar l'ocasió, una vegada més, de defendre la llibertat contra la manipulació dels fatxes de sempre.

Ciutadans valencians contra la intolerància.

Més informació a:
http://www.telenoticies.cat/pnoticies/notItem.jsp?item=noticia&idint=179663

(Gràcies Pintat)

0 comentarios